تاریخ انتشار : چهارشنبه 2 تیر 1400 - 13:56
کد خبر : 118940

‌دستگاه قضایی چگونه شور و نشاط را در دل اردبیلی‌ها زنده کرد؟/ نساجی سبلان پارچه جشن پیروزی گرفت

‌دستگاه قضایی چگونه شور و نشاط را در دل اردبیلی‌ها زنده کرد؟/ نساجی سبلان پارچه جشن پیروزی گرفت

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  اردبیل ، یکی از جلوه‌های ملموس و اثربخش اقدامات دستگاه قضایی طی حدود دو سال اخیر، ورود قاطعانه به موضوع احیای واحدهای تولیدی بوده است؛ واحدهایی که به دلایل مختلف تعطیل یا نیمه تعطیل

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  اردبیل ، یکی از جلوه‌های ملموس و اثربخش اقدامات دستگاه قضایی طی حدود دو سال اخیر، ورود قاطعانه به موضوع احیای واحدهای تولیدی بوده است؛ واحدهایی که به دلایل مختلف تعطیل یا نیمه تعطیل شده بودند و در نتیجه این امر بخشی از روند تولید و اشتغال در کشور با مشکل مواجه شده بود.

در نتیجه مساعدت‌های قضایی، این واحدهای تولیدی، اعم از کارخانه‌ها و کارگاه‌های مختلف مستقر در سراسر کشور به چرخه تولید و اشتغال بازگشتند و به موجب آن، فواید زیادی نصیب کشور شد. 

توجه به نیاز مبرم کشور به تقویت تولید داخل و اشتغال‌زایی در این شرایط سنگین تحریمی تحمیل شده از جانب دشمنان، قوه قضاییه برای حمایت از تولید داخلی در راستای احیای حقوق عامه، مسئولیت دوچندان دارد.

احیای واحدهای تولیدی یکی از دستورکارهای اصلی دستگاه قضایی در دوره تحول است. طی حدود دو سال اخیر و آغاز دوره تحول در دستگاه قضایی، اقدامات بسیار ارزند‌ه‌ای برای احیای واحد‌های تولیدی توسط قوه قضاییه در استان‌های مختلف کشور صورت گرفته است.

دستگاه قضایی در دوره تحول در زمینه احیای واحدهای تولیدی و مقابله با موانع و مفاسدی که قصد به تعطیلی کشاندن کارخانجات و بنگاه‌های تولیدی را دارند، با جدیت و پیگیرانه ورود داشته است و در این راستا، احکام قاطعی را صادر کرده و اقدامات مثمرثمری را انجام داده است.

کارخانه نساجی سبلان در استان اردبیل یکی از واحدهای تولیدی است که پس از تملک از سوی یکی از بانک‌ها به سبب عجز در بازپرداخت تسهیلات، به شرایط نیمه تعطیلی کشیده شده بود و فقط با ۱۰ درصد ظرفیت خود کار می‌کرد و بجای ۶ هزار نیرو که قبل از تملک بانک داشت فقط با ۶۰۰ نفر به کار ادامه می‌داد!

اما دستگاه قضایی در راستای حمایت از جهش تولید و رفع موانع تولید به موضوع کارخانه نساجی سبلان ورود پیدا کرد. آیت‌الله رئیسی، سوم مهرماه سال گذشته به استان اردبیل سفر کرد و در ابتدای این سفر به صورت سرزده و از پیش اعلام نشده به بازدید از کارخانه نساجی سبلان پرداخت. کارخانه‌ای که به دلیل برخی مقررات بانکی تعطیل شده بود.

رییس قوه قضاییه در جریان این بازدید، پای حرف‌ها و درددل‌های مدیران و کارگران این کارخانه که به دلیل عدم پایبندی بانک به تعهداتش به حالت نیمه تعطیل درآمده نشست و در جریان مشکلات و نیاز‌های این واحد تولیدی برای بازگشت به چرخه تولید و افزایش بهره‌وری آن در سال «جهش تولید» قرار گرفت و پس از آن دستوراتی را به مسئولان مربوطه برای حل مشکلات این واحد تولیدی صادر کرد.

پس از سفر استانی پیگیری این موضوع به صورت ویژه در دستور کار دادگستری استان اردبیل قرار گرفت و ناصر عتباتی رئیس کل وقت دادگستری اردبیل در آبان ماه در مورد اخرین وضعیت ورود دستگاه قضا به مشکل کارخانه سبلان پارچه اظهار کرد: ۲ جلسه در تهران با حضور مسئولین عالی قوه قضاییه، مدیرعامل بانک تجارت، تعدادی از اعضای هیات مدیره و بنده برگزار شد. با دستور ویژه‌ای که ریاست قوه قضاییه در خصوص تسریع و تدقیق در پرونده اعمال ماده ۴۷۷ راجع به ورشکستگی این کارخانه صادر کرده بود، دیوان عالی موضوع را رسیدگی و هم اکنون با حکم دیوان کارخانه به مالک اصلی باز می‌گردد و بانک نیز مشارکت خواهد داشت. در نهایت روز پنجم بهمن ماه ۹۹، این کارخانه به صاحب اصلی خود بازگشت.

حجازی‌نیا مالک کارخانه سبلان پارچه در ۲۲ اردیبهشت ماه امسال طی مصاحبه‌ای خبر داد که از ۱۲۰۰ نفر برای اشتغال در این کارخانه دعوت شده است و از این ۱۲۰۰ نفر، بعد از ارائه آموزش‌ها و مهارت‌های مقدماتی در نیمه نخست خردادماه سال آزمون اخذ می‌شود و پس از آن، افراد حائز رتبه قبولی، در کارخانه سبلان پارچه مشغول به کار خواهند شد.

مدیرعامل کارخانه سبلان پارچه اردبیل نیز در مراسم جشن پیروزی انتخابات در سبلان پارچه اردبیل گفت:کارخانه سبلان پارچه اردبیل بعد از مدت ها رکود با همت ویژه با همت و پیگیری و دستور ویژه رئیس قوه قضاییه آیت‌‌الله رئیسی دوباره احیا شدکه ما کمال قدردانی و تشکر را از آیت الله رئیسی داریم.

وی تصریح کرد: هم اکنون شاهد شکوفایی تولید در کارخانه سبلان پارچه هستیم و برای بیش از هزار و ۴۰۰ نفر در این کارخانه اشتغال ایجاد شده است .

وی تصریح کرد: بعد از مدتی با مشکلات بسیار هم اکنون با پیگیری شخص ویژه آیت الله رئیسی کارخانه سبلان پارچه در مسیر رونق تولید قرار گرفته است گرفته او سالانه حدود ۴۰ میلیون تکه انواع لباس در این کارخانه تولید می‌شود.

حجازی نیا گفت: محصولات تولید شده در این کارخانه از کیفیت بالایی برخوردار بوده و علاوه بر تامین نیاز داخلی به کشورهای مختلف صادر می‌شود.

تعامل ناجا و دستگاه قضایی زمینه مطالبه‌گری قانونی برای تحقق خواسته‌های مردم را فراهم می سازداعلام آمادگی حقوق‌دانان بسیجی کرمانشاه برای مقابله هدفمند با چالش‌های حقوقی و قضایی‌پیش‌نویس آیین دادرسی ویژه مراجع شبه قضائی تا پایان سال جاری تدوین می‌شود

رئیس کل دادگستری استان اردبیل نیزاز همت و تلاش ویژه آیت الله رئیسی برای راه اندازی دوباره کارخانه سبلان پارچه قدردانی کردو گفت: اولویت دادگستری استان نیز حمایت از واحدهای تولیدی و فعال سازی واحدهای نیمه فعال و راکد است.

حجت الاسلام حسین کثیرلو گفت: در راستای حمایت از تولید و سرمایه‌گذاران از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد چرا که اولویت اساسی ما رونق تولید وپویایی اقتصاد در منطقه است.

وی گفت: برخورد با مفسدان اقتصادی اولویت د دستگاه قضایی است رفع موانع سرمایه گذاری و تولید نیز با اهتمام جدی مبنای کار قرار گرفته است.

ارژنگ عزیزی معاون استاندار اردبیل نیز از برنامه‌ریزی برای حمایت همه جانبه از تولید در استان خبر داد و افزود: روند سرمایه‌گذاری بخش خصوصی نیز در استان تسهیل شده است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد