تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 خرداد 1400 - 8:30
کد خبر : 118342

دکتر طغیانی:کاندیدایی که درمجلس راه‌حلی برای مشکلات اقتصادی ندارد، در مناظرات شعار می‌دهد.

دکتر طغیانی:کاندیدایی که درمجلس راه‌حلی برای مشکلات اقتصادی ندارد، در مناظرات شعار می‌دهد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر انکه امید ما برای حل مسائل اقتصادی آوردن یک رویکرد جدید است، گفت: باید رویکرد جدیدی در اقتصاد بیایید که نگاه آن، حرکت از مسیری غیر از مسیر چند سال اخیر باشد. به گزارش روابط عمومی مجمع رهروان امربه معروف ونهی از منکر به نقل

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر انکه امید ما برای حل مسائل اقتصادی آوردن یک رویکرد جدید است، گفت: باید رویکرد جدیدی در اقتصاد بیایید که نگاه آن، حرکت از مسیری غیر از مسیر چند سال اخیر باشد.

به گزارش روابط عمومی مجمع رهروان امربه معروف ونهی از منکر به نقل ازخبرگزاری فارس از اصفهان، مهدی طغیانی در جمع ناظران مجمع رهروان امر به معروف و نهی‌ از منکر استان اصفهان با بیان آنکه در سال ۹۹ بدترین شرایط اقتصادی ۳۰ سال گذشته تجربه کرده‌ایم، اظهار داشت: با مرور وضعیت اقتصادی از سال ۶۸ به بعد از جهت نرخ تورم، رشد اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری بدترین وضعیت را در سال گذشته داشته‌ایم که البته اصل ماجرا از سال ۹۷، یعنی دور دوم تحریم‌ها شروع و اوج آن در سال ۹۹ بود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنابر آمار ارائه شده توسط مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی میانگین قدرت خرید هر خانواده نسبت به سال ۹۰، یک سوم شده که یکی از دلایل این اتفاق تحریم است که البته موضوع کرونا اثر تحریم را تشدید کرد ضمن اینکه ساختارهای اقتصاد داخلی کشور اعم از نظام مالیاتی، بودجه‌ای، یارانه‌ای و غیره هم خیلی خوب نبود.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر فکر کنیم که ایراد کشور این است که در مسأله هسته‌ای بهانه دست دشمن داده، باید کمی واقع بین باشیم چرا که در دنیای امروز هر کشوری که بخواهد وضعیت خود را مقداری بهبود دهد با برنامه‌های مختلف با او برخورد می‌کنند که برای ما تحریم را به بهانه مسائل هسته‌ای مطرح کردند که اگر مسأله هسته‌ای را هم حل کنیم به بهانه حقوق بشر و غیره با ما مقابله خواهند کرد.

طغیانی با بیان آنکه به برکت جمهوری اسلامی در حوزه سیاسی و دفاعی به اقتدار و عظمت دست یافته‌ایم، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در حوزه اقتصادی هم به عظمت و اقتدار برسیم چاره آن تصور از بین بردن موانع و مشکلات خارجی نیست بلکه باید مسائل و مشکلات اقتصاد داخلی کشور را حل کرد که سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر همین مبنا است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: از سال ۹۲ که سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده تاکنون نگاه دولت به توانمندسازی اقتصاد داخلی و قوت درونی کشور نبوده است، برای رفع مشکلات اقتصادی کشور باید آمادگی و توان بالایی داشته باشیم، این آمادگی بالا بدان معناست که باید تولید در کشور شکل بگیرد و مسیر آن هموار شود.

وی تأکید داشت: در ۸ سال گذشته همیشه این نگاه وجود داشت که اگر می‌خواهیم مشکلات کشور حل شود، روابطی را با کشورهای دیگر برقرار کنیم و از مسیر حل مشکلات خارجی اقتصاد داخلی را اصلاح کنیم، چیزی که به عیان غلط بودن آن مشخص است البته هیچ‌گاه گفته نمی‌شود که نیاز به ارتباط اقتصادی با دیگران نداریم همانطور که در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی هم تصریح و درون‌زایی و برون‌نگری شده است.

مدیران اقتصادی دولت برنامه‌ای برای حل مشکلات مردم ندارند

طغیانی اضافه کرد: در مناظرات انتخاباتی هم مشاهده شد که دو نفر از کاندیدا برای حل مشکلات داخلی کشور گفتند، برای حل مشکل معیشتی باید سعی کنیم روابط بانکی و مالی خود را با دنیا اصلاح کنیم، همین نگاه سبب شده تا دشمن دست شما را خوانده و برای آن برنامه داشته باشد، دشمن در این شرایط با توجه به آنکه می‌داند شما حل مشکلات داخلی را به مشکلات خارجی وابسته می‌دانید مرتب امتیازگیری و مشکل آفرینی می‌کند و روز به روز چرخه باطل امتیاز دهی برای کاهش فشار دشمن و فشار دشمن برای امتیازگیری بیشتر خواهد شد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: بر همین اساس آثار و فشار تحریم بر مردم در دوره دوم نسبت به دوره نخست که در ظاهر شدیدتر هم بود، بیشتر شد، با توجه به اینکه در یک سال گذشته از نزدیک با مدیران اقتصادی دولت در مجلس گفت‌وگو داشتم، باید بگویم این‌ها هیچ برنامه‌ای برای حل مشکلات اقتصادی مردم ندارند.

وی افزود: مباحثی که یکی از کاندیدا در مناظره‌ها مطرح کرده شعار است و خود این شخص در مجلس پیرامون کنترل بازار ارز می‌گفت «ایده‌ و راه حلی برای حل مشکلات نداریم»، در اواخر سال گذشته با توجه مشکلات توزیع مرغ وزیر صمت و جهاد کشاورزی را به مجلس دعوت کردیم که در آن جلسه اعلام کردم مسأله توزیع مرغ در این شرایط شما عملی نیست مگر اینکه یک برنامه توزیعی مشخص داشته باشید تا هرکس بداند از کجا می‌تواند نیاز خود را تامین کند.

طغیانی در ادامه افزود: چند روز بعد وزیر به من گفت، با این پیشنهاد شما موافق هستم اما رئیس‌جمهور مخالف است و می‌گوید نمی‌خواهم برچسب دولت کوپنی به دولت من بچسبد که توضیح داده شد این اصلاً بحث کوپنی کردن نیست اما با این حال پرسیدم شما چه برنامه‌ای دارید و او گفتند بحث تعدیل قیمت که قیمت مرغ از ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان به ۲۶ هزار تومان رساندند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تأکید داشت: در مقابل این ایده، برنامه اقتصاد مقاومتی این است که اگر می‌خواهید دشمن دست از سر شما بردارد باید او را ناامید کرد و نقطه ضعف خود را از آن‌ها بگیریم.

 روایتی از مقابله ظرفیت دانش و اقتصاد داخلی با واردات و قاچاق

وی با اشاره به بازدید خود از شهرک‌های صنعتی گفت: مدیر یکی از واحدهای تولیدی در زمینه پکیج می‌گفت در گذشته برای تولید یک واحد پکیج حدود ۳۵۰ یورو واردات انجام می‌دادیم و ما این مبلغ را به ۳۰ الی ۴۰ یورو رسانده‌ایم و می‌توانیم همین مقدار را هم در یک سال آینده خودمان تولید کنیم و این نشان از توانایی و ظرفیت داخلی کشور است.

طغیانی با تأکید بر اینکه امید ما برای حل مسائل اقتصادی آوردن یک رویکرد جدید است، عنوان داشت: باید رویکرد جدیدی در اقتصاد بیایید که نگاه آن، حرکت از مسیری غیر از مسیر چند سال اخیر باشد و در بین کاندیداهای ریاست جمهوری، آیت‌الله رئیسی در رأس همه این نگاه رویکرد جدید را دارد.

میراث بی‌تدبیری برای منابع آبی در فلات مرکزی کشور

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات حوزه زاینده‌رود و مسأله آب بیان داشت: در سال ۱۴۰۰ وارث شرایطی هستیم که حاصل یک سوء مدیریت، بی‌تدبیری و حتی خیانت در یک دوره ۱۰ الی ۲۰ ساله در بحث مدیریت منابع آبی در فلات مرکزی کشور است و طی این روند ۲۰ ساله، تعادل مصرف، تخصیص‌های آب و عرضه آن در حوزه زاینده رود به هم خورده است.

وی متذکر شد: زاینده‌رود در وضعیت معمول که همه طرح‌ها از جمله کوهرنگ۳ اجرا شود، حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب کم داریم، برای مثال انتقال آب شرب به یزد که به این اسم بعضا آب کشاورزی و صنعت هم انتقال داده شده است مانند طرح انتقال آب به بروجن که اسم آن انتقال آب شرب است اما عملا ًنصف بیشتر آن برای صنعت است که پیش‌بینی تأمین این انتقال‌ها از طرح‌هایی همچون کوهرنگ ۳ وبهشت آباد است اما نکته قابل توجه این است که بیش از ۲۰ سال است انتقال آب انجام می‌شود اما طرح‌های تأمین هنوز انجام نگرفته است.

طغیانی تصریح کرد: علاوه برآنچه گفته شد انواع پمپاژها، چاه‌ها، بندها و سدها روی سر شاخه‌ها انجام می‌شود، هزار و ۲۲۰ مورد بند، سد و آب بند در سرشاخه‌های زاینده‌رود در بالا دست احداث کردند که نتیجه این شده که در سال گذشته که تمام سدهای کشور سر ریز کردن، سد زاینده‌رود به نصف هم نرسید.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آنکه در برخی محلات شهر این روزها فشار آب کم و یا قطع می‌شود؛ گفت: پاسخ مسؤول اداره آب و فاضلاب استان به ما این بوده است که خط لوله آبی که از تصفیه خانه می‌آید دیگر جوابگوی این جمعیت شهر نیست و یک سری چاه تنظیمی در شهر وجود داشته که این چاه‌ها آب ندارند از سوی دیگر اگر صد واحد آب از بالا دست برای شرب اضافه‌تر آزاد شود فقط ۴۰ واحد آن به تصفیه‌خانه می‌رسد و ما بقی در طول مسیر برداشته می‌شود.

راه‌حل نمایندگان استان اصفهان در موضوع زاینده‌رود

وی در ادامه صحبت‌های خود با ارائه راه حل نمایندگان استان در موضوع زاینده‌رود ابراز کرد: در حوزه زاینده‌رود، قانون، مصوبه و تصمیم‌گیری جدید نداریم، هرگونه انتقال آب از زاینده‌رود که منابع آن تامین نشده باید متوقف شود و هر زمان که آورد آن انجام شد، تخصیص آن هم برود و نکته سوم آنکه در بحث تخصیص‌های زاینده‌رود باید آمار، رقم و عدد وجود داشته باشد و با شفافیت بدانیم که از بالا دست تا پایین چقدر آب مصرف می‌شود و نکته آخر آنکه حاکمیت آب در فلات مرکزی باید به دست ذی‌نفعان باشد و این وضعیت فعلی حاصل مدیریت دولت در وضعیت زاینده‌رود است.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد