تاریخ انتشار : سه شنبه 4 خرداد 1400 - 20:47
کد خبر : 115709

نیروی انتظامی برای ایجاد فضای امن و سالم در انتخابات آماده است

نیروی انتظامی برای ایجاد فضای امن و سالم در انتخابات آماده است

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، سردار حسین عبدی روز سه شنبه در نشست شورای تأمین میانه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروی انتظامی نگین نیروهای نظامی و مجاهد فی سبیل الله است به خدمات رسانی بالا و مورد

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، سردار حسین عبدی روز سه شنبه در نشست شورای تأمین میانه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نیروی انتظامی نگین نیروهای نظامی و مجاهد فی سبیل الله است به خدمات رسانی بالا و مورد اعتماد بودن نیروی انتظامی در بین مردم بر طبق نظر سنجی ها اشاره کرد و افزود: خدا را شاکریم که توانسته‌ایم سرمایه اجتماعی قابل توجهی را به ویژه در استان کسب کنیم.

وی در ادامه؛ با اشاره به اینکه در آستانه انتخابات واقع شده‌ایم؛ نظام جمهوری اسلامی را از مهمترین نظام‌هایی خواند که تعیین سرنوشتشان را به خود آنها واگذار کرده است و به فرمایش امامین انقلاب؛ جمهوری اسلامی نماد مردم سالاری دینی بوده و هیچ کشوری مانند ایران به برگزاری انتخابات اقدام نکرده است.

سردار عبدی به تلاش و تکاپوی دشمن در به حداقل رساندن مشارکت مردم اشاره و بر مراقبت از توطئه و دسیسه دشمنان تاکید کرد.

فرمانده انتظامی استان؛ افتخار نیروی انتظامی را ولایی و پاکدست بودن خواند و اضافه کرد: ایمان؛ خدمات رسانی درست به مردم؛ اشرافیت اطلاعاتی؛ پیشگیری و توانایی کشف جرایم از دیگر افتخارات نیروی انتظامی است.

در این پایان این نشست با حضور سردار حسین عبدی فرمانده انتظامی استان و اعضای شورای تأمین شهرستان، سرهنگ محمدتقی سلطانی به عنوان فرمانده انتظامی شهرستان میانه منصوب و معرفی و از خدمات سرهنگ توحید فارسی قدردانی شد.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد