گفت و گوی تلفنی ظریف و همتای ترکیه ای درباره تحولات سرزمین های اشغالی

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در تماس تلفنی عصر امروز (دوشنبه) «مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طرفین آخرین وضعیت قدس شریف و تحولات سرزمین های اشغالی را مورد بحث
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، در تماس تلفنی عصر امروز (دوشنبه) «مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طرفین آخرین وضعیت قدس شریف و تحولات سرزمین های اشغالی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.
وزرای امور خارجه دو کشور همچنین توافق کردند در صورتی که نشست امروز شورای امنیت سازمان ملل متحد نتواند تصمیم موثری در زمینه تجاوز کاری های رژیم اشغالگر قدس اتخاذ کند، دو طرف در چارچوب ساز و کارهای مجمع عمومی سازمان ملل متحد و همچنین نشست اضطراری کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی موضوع را در دستورکار پیگیری قرار دهند.
دو وزیر امور خارجه بر لزوم تماس نزدیک دو کشور در این خصوص تاکید کردند.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از این در توئیتی به تیراندازی نظامیان صهیونیست به نمازگزاران در مسجد الاقصی واکنش نشان داد.
گفتنی است، نظامیان صهیونیست جمعه با ورود به صحنهای مسجد الاقصی اقدام به شلیک بمبهای صوتی و گاز اشک آور کردند که در نتیجه آن شماری از نمازگزاران فلسطینی زخمی شدند.
صحنهای مسجدالاقصی، از صبح امروز نیز (دوشنبه – ۱۰ می) بار دیگر شاهد یورش نظامیان صهیونیست در راستای حمایت از شهرکنشینان به نمازگزاران فلسطینی بود. نظامیان صهیونیست از صبح امروز با محاصره مسجدالاقصی و حمله به فلسطینیها، آن را به یک میدان جنگ تبدیل کردهاند و تاکنون ۲۷۸ فلسطینی در جریان این حملات مجروح شدهاند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰