تاریخ انتشار : شنبه 18 اردیبهشت 1400 - 12:41
کد خبر : 111474

۲۰۰۰ مسجد استان مرکزی در مدیریت همه‌گیری کرونا نقش فعالی داشتند

۲۰۰۰ مسجد استان مرکزی در مدیریت همه‌گیری کرونا نقش فعالی داشتند

– اخبار استانها – به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک   ، شیوع بیماری کرونا در کشور شرایطی را به لحاظ اقتصادی و معیشتی ایجاد کرده که بسیاری از مردم به ویژه نیازمندان و افراد آسیب‌دیده ناشی از شیوع این بیماری روزهای سختی را سپری می‌کنند به طوری که با افزایش آمار مبتلایان و مرگ

– اخبار استانها –

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از   اراک   ، شیوع بیماری کرونا در کشور شرایطی را به لحاظ اقتصادی و معیشتی ایجاد کرده که بسیاری از مردم به ویژه نیازمندان و افراد آسیب‌دیده ناشی از شیوع این بیماری روزهای سختی را سپری می‌کنند به طوری که با افزایش آمار مبتلایان و مرگ و میرناشی از این بیماری و آغاز موج چهارم بسیاری از مشاغل تعطیل شدند و به لحاظ اقتصادی آسیب دیدند.

کمک مؤمنانه برای نیازمندان و افراد آسیب‌دیده می‌تواند گوشه‌ای از مشکلات آنها را برطرف کند و در این شرایط فرصت بسیار ارزشمندی برای کمک به هم‌نوعان و نیازمندان است.

گروه‌های جهادی، دستگاه‌ها و ادارات برای لبیک گفتن به فرمان مقام معظم رهبری وارد میدان شدند و تاکنون این رزمایش در چند مرحله با مشارکت مردم و خیران در سراسر استان برگزار شده و تعدادی بسته‌ معیشتی هم ویژه ماه مبارک رمضان توزیع شده است.

“سردار محسن کریمی ” فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی در حاشیه مراسم توزیع کمک‌های مؤمنانه در ساوه در ۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان مرکزی گفت: برای مقطع ماه رمضان بیش از ۱۲ هزار بسته معیشتی در نظر گرفته شده که این توسط سپاه پیش‌بینی و تهیه شده و مرحله نخست توزیع شروع شده که در چند مرحله تا پایان ماه رمضان تداوم خواهد داشت.

وی اضافه کرد: همچنین روزی ۶ هزار پرس غذای گرم در سراسر استان مرکزی پخت و توزیع می‌شود و تا به امروز توسط هیئات و مراکز خیریه یک میلیون پرس غذای گرم پخت و توزیع شده است.

کریمی بیان کرد: از زمانی که کرونا شروع شد اقدامات قابل قبول و چشمگیری در جای جای استان انجام شده و این کمک‌ها ادامه دارد و اقدامات بیش از ۴۲ اقدام است که موفق شدیم آنها را به مرحله اجرا درآوریم.

“حجت‌الاسلام ابوالفضل رجبی” مسئول بسیج طلاب سپاه روح‌الله استان مرکزی در ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی گفت:  در سال جدید یک هزار و ۲۵۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته تقریباً ۶۰۰ هزار تومان بین خانواده‌های نیازمند و اقشار آسیب‌پذیر توزیع شد که محتوای هر بسته روغن، رب، ماکارانی، حبوبات، برنج و سویا بود.

وی با اشاره به اینکه کمک‌های مؤمنانه در ماه مبارک رمضان به صورت محله‌محور انجام می‌شود، گفت: بسته‌های معیشتی در ماه مبارک رمضان و باتوجه به تعطیلی اصناف با کمک بسیج اساتید و ائمه جماعات و همکاری خیران در هر مرحله تهیه و بین نیازمندان و اقشار آسیب‌دیده ناشی از شیوع بیماری کرونا در هر محله توزیع می‌شود.

ضیافتی که تمامی ندارد؛ استقبال جوانان آملی از ضیافت الهی با کمک های مومنانه + فیلم آغاز مرحله دوم نهضت کمک مومنانه ماه رمضان در چهارمحال و بختیاری؛ ۵ هزار بسته معیشتی توزیع شد ۱۳۸ میلیارد ریال کمک مومنانه در شهرکرد صورت گرفت

  گروه‌های مردمی نسبت به گروه‌های دولتی تاثیرگذاری بیشتری دارند  

حجت‌الاسلام مجید احمدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به طرح مواسات گفت: طرح مواسات یکی از اقدامات تبلیغات اسلامی از ابتدای شیوع بیماری کرونا است که به صورت ویژه در سطح استان انجام شد به طوری که تبلیغات اسلامی در قالب گروه‌های مختلف از جمله طلاب و روحانیان، هیئات مذهبی، جامعه مداحان، کانون‌های فرهنگی و تبلیغی در زمینه کمک‌رسانی به نیازمندان وارد میدان شد.

وی افزود: در طرح مواسات همه گروه‌ها بسیج شدند تا با تمام توان و ظرفیت به هم نوعان کمک کنند و از هیچ تلاشی در این زمینه دریغ نکردند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی ادامه داد: در این طرح تعدادی کارویژه تشکیل شد که موضوعات را پیگیری می‌کنند و بخشی از جامعه هدف که با تبلیغات اسلامی همکاری می‌کنند و به واسطه شیوع بیماری کرونا آسیب دیدند شناسایی شدند.

احمدی تصریح کرد: یکی از گروه‌هایی که به واسطه شیوع بیماری کرونا آسیب دیدند جامعه مداحان بود بنابراین به افرادی که شغل آنها به واسطه شیوع این بیماری دچار مشکل شد و افرادی که دچار کسالت و مریضی شدند کمک کردیم و بسته‌های معیشتی توسط خیران و نهادهای مرتبط فراهم و در اختیار آنها قرار گرفت.

وی با اشاره به همکاری تبلیغات اسلامی در طرح شهید سلیمانی گفت: در طرح شهید سلیمانی که سال گذشته به صورت گسترده در سطح استان انجام شد همه مساجد و ائمه جماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان بسیج شدند و در این طرح همکاری کردند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی بیان کرد: تقریباً بیش از ۲ هزار مسجد در سطح استان داریم که بیشتر مساجد فعال در زمینه کمک‌های مؤمنانه در مراحل مختلف پای کار آمدند و وارد میدان شدند و کمک‌های مومنانه توسط هیئات مذهبی انجام و بخشی از طرح مواسات توسط آنها راهبری و برنامه‌ریزی شد.

احمدی افزود: بیشتر جامعه هدف تبلیغات اسلامی گروه‌های مردمی هستند که نسبت به گروه‌های دولتی تاثیرگذاری بیشتری دارند، بنابراین تلاش می‌کنیم تا پشتیبانی، نظارت و ساماندهی کنیم به طوری که گروه‌های مردمی جلودار و در خط مقدم خدمت می‌کنند.

وی ادامه داد: با شیوع موج چهارم بیماری کرونا طلاب جهادی وارد میدان شدند و در زمینه تغسیل، تکفین و تدفین اموات کرونایی فعالیت می‌کنند و بخشی از نیروهای جهادی هم در بیمارستان‌ها در راستای کمک به کادر درمان کمک می‌کنند.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: بخشی از کمک‌های مؤمنانه توسط ائمه جماعات مساجد جمع آوری شده و قبل از ماه مبارک رمضان بین نیازمندان توزیع شد.

به‌گزارش تسنیم، این روزها مردم در شرایط سخت اقتصادی و معیشتی قرار دارند به طوری که به سبب شیوع این بیماری بسیاری از کسب و کارها و مشاغل تعطیل شدند که امیدواریم با همت مسئولان این مشکلات به زودی مرتفع شود و دولت از افراد آسیب‌دیده ناشی از شیوع این بیماری حمایت کند.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد