امامجمعه مهریز: مانعزداییها به جهش تولید در اقتصاد کمک می کند
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا محیالدینی پنجشنبه شب در نشستی با مدیر و کارشناسان درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان در آستانه روزجهانی گارگر (۱۱ اردیبهشت ماه) در افزود: برای تحقق شعار سال باید مدیران در کنار مردم و بخشخصوصی با همت و همکاری بهتر
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا محیالدینی پنجشنبه شب در نشستی با مدیر و کارشناسان درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان در آستانه روزجهانی گارگر (۱۱ اردیبهشت ماه) در افزود: برای تحقق شعار سال باید مدیران در کنار مردم و بخشخصوصی با همت و همکاری بهتر وظایف خود را انجام دهند.
وی به اهمیت رسیدگی به مسایل و مشکلات و مطالبات مردم در بخشهای اداری و فرهنگی در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: خدمت به مردم و تلاش برای پاسخگویی به نیازهای آنها جزو وظایف مهم مسوولان و موجب جلب اعتماد و امیدبخشی میشود.
رییس شورای فرهنگ عمومی مهریز به فضای موجود درمانگاه تامیناجتماعی شهرستان اشاره کرد که به خاطر محدود بودن جا برای مراجعهکنندگان باید هرچه سریعتر برای ساخت مکان مناسب جدید اقدام شود که این موضوع جزو مطالبات مهم و همیشگی شهروندان است.
محیالدینی به اهمیت تکریم ارباب رجوع و رسیدگی به نیازهای مردم و مسافران در این درمانگاه اشاره کرد و یادآور شد: کارهای خوبی در منطقه تاکنون در بخش درمان صورت گرفته است و امسال باید با قوت بیشتر با همکاری خیران و دولت اقدامها برحسب ضرورت افزایش یابد.
در این نشست داود بیک خورمیزی مدیر درمانگاه تامین اجتماعی مهریز گزارشی از وضعیت این مجموعه و خدمات درمانی به مردم و بیمه شدگان ارایه کرد.
هماکنون درمانگاه تامین اجتماعی و ساختمان اداری شهرستان مهریز در یک مکان قرار دارد و همین امر خدماترسانی به مراجعه کنندگان و بیمهشدگان را با مشکل مواجه کرد .
در این خصوص سالهای گذشته بارها بیمهشدگان با تهیه و ارسال نامه، تومار و مراجعه مکرر حضوری به مسوولان جداسازی این ۲ بخش را خواستار شدند اما هنوز اقدامی صورت نگرفته است .
مهریز یک باب بیمارستان دارد و با ۲ هزار کارگاه فعال، هماکنون ۸۴ درصد جمعیت ۵۵ هزار نفری این شهرستان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند، شهر مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری فرمودند و تاکید کردند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع کاملاً محقق شود.
معظمله تاکید کردند: تحقق جهش تولید هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور از جمله در مساله ارزش پول ملی دارد و هم موجب اعتماد بهنفس ملی، رضایتمندی عمومی و تضمینکننده امنیت ملی است.
در استان یزد سه هزار واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که حدود ۹۷ هزار نفر در این واحدها مشغول کار هستند.
همچنین از حدود ۵۵۰ معدن استان، پنج مورد در مقیاس بزرگ ملی قرار دارد و بقیه در حد متوسط و کوچک است و از میان معادن ملی می توان به سنگ آهن چادرملو اردکان، زغال سنگ بافق( ۲ معدن)، سرب و روی مهدی آباد مهریز و اورانیوم ساغند اشاره کرد و ذخیره قطعی مجموع معادن استان حدود ۲ میلیارد تن تخمین زده می شود.
در یزد بیش از ۵۰ نوع اندیس معدنی وجود دارد و به همین دلیل چهارمین استان توسعه یافته صنعتی و از لحاظ تنوع معدنی دومین استان کشور است و این منطقه به دلیل واقع شدن در مرکز ایران و فرو افتادگی کویر مرکزی و وجود چند گسل فعال، بستر ذخایر معدنی متعددی است که وجود این معادن مزیتی برای استان هست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰