ناکامی دولت یازدهم در پیشرفت استان سیستان و بلوچستان/ وزرای جدید چه خواهند کرد؟
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ تالاب بین المللی هامون سالهاست که به یکی از سوژه های خبری رسانه های کشور تبدیل شده است، هر ساله عکاسان و خبرنگاران متعددی از سراسر ایران جهت تصویر برداری از
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ تالاب بین المللی هامون سالهاست که به یکی از سوژه های خبری رسانه های کشور تبدیل شده است، هر ساله عکاسان و خبرنگاران متعددی از سراسر ایران جهت تصویر برداری از این دریاچه از دست رفته اقدام به تولید گزارش می کنند تا معضل این دریاچه را به گوش مسئولین کشوری و استانی برسانند.
با این حال بیش از دو دهه است که از خشکسالی این دریاچه می گذرد و امروز و فرداهای مسئولین در احیای تالاب بین المللی هامون همچنان ادامه دارد، تالاب گرچه در برخی از ماه های سال ۴۰ درصد آن به برکت باران های کشور افغانستان آبیاری می شود اما این آب تنها درآمد مقطعی و اندکی را برای صیادان رقم زده است.
معصومه ابتکار، معروف به بانوی سبز که سکان مدیریت محیط زیست کشور را در دولت یازدهم برعهده داشت یکی از چهره های ناکام در امر احیای تالاب هامون بود، وی پس از آبگیری مقطعی این دریاچه به واسطه سیلاب های کشور افغانستان ، نقش خود را در این رابطه پر رنگ می دانست.
ادعا و حرف به جای همت و تلاش تنها دستاورد بانوی سبز در استان سیستان و بلوچستان بوده است، ابتکار که بیشتر مسائل حاشیه ای محیط کاری او را احاطه کرده بود نتوانست ادعای خود را در رابطه با احیای تالاب هامون ثابت کند.
عیسی کلانتری در دولت دوازدهم رسما کلید سازمان محیط زیست را از معصومه ابتکار تحویل گرفته است و اکنون باید دید که تعویض روسای این سازمان چه دردی را می تواند از هامون کم کند.
معین همتی کارشناس محیط زیست در شهرستان زابل در گفت و گو با پایگاه خبری ندای هیرمند بیان داشت: آنچه که امروز به کمک تالاب هامون خواهد آمد، همت والالیی از سوی مدیران سازمان محیط زیست و وزارت امور خارجه است.
وی افزود: همانقدر که سازمان محیط زیست در احیای تالاب هامون نقش دارد وزارت امور خارجه نیز در این میان نقش مهمی دارد، زیرا که رایزنی با کشور افغانستان مهمتریتن مسئله در احیای تالاب هامون است.
همتی تصریح کرد: ظریف وزیر امور خارجه دولت یازدهم و دوازدهم که در چهار سال گذشته نشان داده است که می تواند در رایزنی با کشور های اروپایی تاثیر گذار باشد، نباید رایزنی با کشور افغانستان برای وی کار دشواری تلقی شود.
این کارشناس محیط زیست بیان داشت: مطمعناً آنچه که مطالبه مردم از وزرای جدید است، توجه به مشکلات و معضلاتی است که در چهار سال قبل دولت روحانی به آنها اضافه شده است، لذا وزرای جدید باید بکوشند تا این موضوع را تا حد امکان رفع کنند.
وی همچنین تصریح کرد: وزرای جدید ، نگاه فراجناحی به مردم یک منطقه نداشته باشند، و خود را وزیر همه ی مردم بدانند نه آن بیست و چند میلیونی که به دولت دوازدهم رای داده اند، مردم سیستان همواره در طول چهار سال دولت روحانی مورد بی توجهی قرار گرفته اند و می طلبد که رئیس جمهور در سفرهای استانی خود تالاب را از نزدیک مشاهده کند تا وضعیت مردم را بهتر شناسایی کند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰