مصادیق امربهمعروف و نهی از منکر، اصول مترقی مدیریت در کشورهای توسعهیافته هستند
احمد حسین فتایی در جلسه شورای امربهمعروف و نهی از منکر این ادارهکل که امروز ششم اردیبهشتماه برگزار شد،بر لزوم تقویت و تبیین مصادیق این فریضه دینی در قالب فعالیتهای فرهنگی و هنری تأکید کرد. وی اظهار کرد: بسیاری از مصادیق تأکید شده دین اسلام در قالب امربهمعروف و نهی از منکر، از اصول اساسی
احمد حسین فتایی در جلسه شورای امربهمعروف و نهی از منکر این ادارهکل که امروز ششم اردیبهشتماه برگزار شد،بر لزوم تقویت و تبیین مصادیق این فریضه دینی در قالب فعالیتهای فرهنگی و هنری تأکید کرد.
وی اظهار کرد: بسیاری از مصادیق تأکید شده دین اسلام در قالب امربهمعروف و نهی از منکر، از اصول اساسی و مترقی مدیریت در کشورهای توسعهیافته است.
فتایی تصریح کرد: پایبندی به قواعد و قوانین فرهنگ کار یکی از مهمترین مصادیق تأکید شده در دین مبین اسلام است که در کشورهای مانند ژاپن و آلمان نهادینهشده و ما نیازمند آن هستیم که این شاخصه فرهنگی و مصداق امربهمعروف و نهی از منکر را در قالب فعالیتهای فرهنگی، هنری و رسانهای، بیشازپیش تقویت و تبیین کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به لزوم توجه ویژه اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به شاخصههای اخلاق فردی و حرفهای، خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین مشکلات مبتلابه جامعه که نیازمند پیادهسازی شاخصههای امربهمعروف و نهی از منکر است موضوع شیوع و گسترش ویروس کرونا است.
این مسئول افزود: لزوم پایبندی به پروتکلهای بهداشتی و اصول فاصلهگذاری اجتماعی باید در قالب امربهمعروف و نهی از منکر در سطح جامعه نهادینه شود.
گفتنی است، در پایان این جلسه با اهداء لوح و هدیه از فعالیتهای ثمربخش فرشته بیرانوند، کارشناس حوزه بانوان و عفاف و حجاب ادارهکل بهپاس کسب رتبهی برتر استان در این حوزه، تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰