تاریخ انتشار : سه شنبه 7 اردیبهشت 1400 - 18:54
کد خبر : 108597

بافت فرسوده و تاریخی قم، مانعی جدی در تحقق پروژه‌های مدیریت شهری است

بافت فرسوده و تاریخی قم، مانعی جدی در تحقق پروژه‌های مدیریت شهری است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  قم، بهرام سرمست ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به‌ضرورت تعامل همه دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: تسریع در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری باید در زمان‌بندی مناسبی عملیاتی

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از  قم، بهرام سرمست ظهر امروز در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به‌ضرورت تعامل همه دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: تسریع در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری باید در زمان‌بندی مناسبی عملیاتی شود تا سرمایه‌گذاران را معطل نکند.

استاندار قم افزود: تسریع درروند انجام تفاهم‌نامه منعقد با ستاد اجرایی امام و اجرای تفاهم‌نامه با بنیاد شهید برای اشتغال جانبازان و ایثارگران نیز در دستور کار است، همچنین برای ساماندهی حاشیه‌نشینی و مناطق آسیب‌پذیر لازم است فرمانداری و امور اجتماعی همکاری لازم را داشته باشند.

وی با تأکید بر ضرورت تعیین تکلیف مناطق نمونه گردشگری استان قم با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی بیان کرد: واگذاری در استان نیز باید در دستور کار میراث فرهنگی قم باشد تا به ساماندهی مناطق نمونه گردشگری قم، بهره‌برداری از منطقه نمونه گردشگری دشت بهشت و تعیین تکلیف ۹۸ هکتاری گردشگری ازجمله اولویت‌ها بپردازیم.

سرمست عنوان کرد:برای هر یک از این برنامه‌ها باید فازبندی مناسبی داشته باشیم و طرح‌هایی که در ۶ ماهه اول تا پایان سال قابلیت اتمام داشته باشند در اولویت پیگیری قرار بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: تولید پارچه و چادر مشکی از دیگر تفاهمات با ستاد اجرایی فرمان امام است و باید زیرساخت‌های لازم جهت احداث هرچه سریع‌تر این کارخانه از سوی دستگاه‌های اجرایی و اقتصادی و خدمات رسان فراهم شود.

استاندار قم تصریح کرد: بافت فرسوده و تاریخی قم، مانعی جدی در تحقق پروژه‌های مدیریت شهری است و باید تعیین تکلیف شود و با تفکیک این بافت‌ها، پیشرفت کار را دوچندان کنیم، در این راستا لازم است میراث فرهنگی برای تسهیل در اصلاح مقررات مربوط  به بافت فرسوده و توسعه شهری در مناطق قدیمی برنامه عملیاتی ارائه دهد.

وی در ادامه نیز گفت: در این کارگروه، برنامه‌هایی که به مانع برخورده‌اند و احساس می‌شود نیاز به تسهیلات دارند در رأس کار هستند، ازجمله پیشنهاد‌ها در این کارگروه، بازار سرمایه است که باید تحقق یابد و برنامه عملی بدهیم تا تسهیل گر برای تولید و سرمایه‌گذاری باشد.

سرمست اظهار داشت: زیرساخت‌های شهرک صنعتی ازجمله شهرک صنعتی الغدیر باید پیگیری شود، ایجاد شهرک خصوصی نیز پیشنهاد خوبی است و می‌تواند در رونق اقتصادی و جذب سرمایه‌گذار مؤثر باشد.

شهرک بزرگ انرژی خورشیدی با سرمایه‌گذاری ۲ هزارمیلیاردی در قم تاسیس می‌شود

مهرداد غضنفری نیز در همین جلسه با اشاره به اهمیت رفع موانع تولید در زمان‌بندی مناسب اظهار داشت: شرکت شهرک‌های صنعتی وظیفه دارد وضعیت واگذاری زمین برای احداث واحدهای صنعتی را رصد و هر آنچه در کمیته به تصویب برسد را عملیاتی کند.

معاون استاندار قم افزود: پایش وضعیت واحدها به لحاظ پیشرفت و یا راکد بودن ساخت‌وساز باید موردی بررسی شود و نسخه کلی برای همه این واحدها نمی‌توانیم بپیچیم، چراکه ممکن است صنعتگری زمینی را سه سال گرفته و تلاشی نمی‌کند و باید مجوز را منحل کرد؛ اما واحدی دیگر گرفتار مشکلات مالی باشد.

وی تصریح کرد: درمجموع باید به مصوبات پایبند بود، چراکه کمیته بر اساس فرآیند کارشناسی، تصمیماتی را اتخاذ می‌کند، اما گاهی نواقصی دیده می‌شود که فرصت‌ها را در حمایت از تولید تضییع می‌کند که باید به‌زودی این نواقص رفع شود.

غضنفری بیان کرد: اسنادی مبنی بر وجود موانعی دیده می‌شود و پیشنهاد ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سرمایه‌گذاری در قم، معطل برخی موانع در حریم اتوبان قم تهران است و باید پیگیری شود، نباید طرحی، نافی اجرای دیگر پروژه‌ها شود.

سامانه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم فعال شدبا افزایش خودسرانه قیمت نان در قم برخورد می‌شودورود خودروهای غیربومی به استان قم ممنوع و با متخلفان قاطعانه برخورد می‌شود

در این جلسه ذبیح‌الله عبداللهی معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری قم در مورد برخی از مصوبات عنوان کرد: با حضور فرماندار ۵ مصوبه ارائه شد که شامل سه واحد صنعتی روستایی و ایجاد شهرک انرژی خورشیدی و یک نیروگاه سی اچ پی است.

وی اظهار کرد: یکی از واحدهای روستایی مربوط به تولید قطعات یدکی موتورسیکلت است که با توجه به فقدان زمین ملی، باید زمینی به روستا الحاق شود و منتظر موافقت جهاد کشاورزی است، همچنین یک واحد در ناحیه امید لنگرود مشکل برق دارد و قرار شد مجوز دریافت برق از کارگاه خودش را از اداره برق بگیرد.

معاون توسعه و برنامه‌ریزی فرمانداری قم خاطرنشان کرد: شهرک انرژی خورشیدی، پروژه بزرگ ۲ هزار میلیارد تومانی است که مجوزها گرفته و تغییر کاربری انجام‌شده و به‌عنوان شهرک خصوصی برای تولید پنل در ۲۰۰ هکتاری و ۶۰ هزار هکتار مزرعه نیروگاهی، مراحل احداث را می‌گذراند، همچنین یک نیروگاه سی اچ پی با موانعی از سوی راه و شهرسازی مواجه است که باید رسیدگی شود.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد