امضای تفاهمنامه رفع موانع تولید بین اتحادیه درودگران و شبکه فنبازار

محمد صالح خالقی دبیر شبکه فن بازار ملی ایران و مسعود اقتداری رئیس اتحادیه درودگران و مبلمانسازان شهرستان پردیس تفاهمنامه همکاری در محل پارک فناوری پردیس منعقد کردند. در ابتدای مراسم امضا تفاهمنامه دبیر شبکه فن بازار در خصوص فعالیتهای پارک فناوری پردیس و چشم انداز یک هزار هکتاری و پروژههای فرا پارکی و ملی پارک توضیحاتی
محمد صالح خالقی دبیر شبکه فن بازار ملی ایران و مسعود اقتداری رئیس اتحادیه درودگران و مبلمانسازان شهرستان پردیس تفاهمنامه همکاری در محل پارک فناوری پردیس منعقد کردند.
در ابتدای مراسم امضا تفاهمنامه دبیر شبکه فن بازار در خصوص فعالیتهای پارک فناوری پردیس و چشم انداز یک هزار هکتاری و پروژههای فرا پارکی و ملی پارک توضیحاتی داد و گفت: درودگری و مبلمانسازی از چند جهت مورد توجه پارک فناوری پردیس و شبکه فن بازار ملی ایران است. ابتدا از این جهت که شهرستان پردیس به عنوان یکی از قطبهای اصلی حوزه درودگری کشور شناخته میشود. همچنین فعالیتهای مشخصی در جهت توسعه فناوری و بازار این حوزه اتفاق نیافته است.
خالقی افزود: بنابراین با پیگری فعالیتهای برنامهریزی شده امکان تاثیرگذاری در جهت توسعه، در این حوزه وجود دارد.
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز شنبه در روابط عمومی پارک فناوری پردیس، در ادامه رئیس اتحادیه درودگران و مبلمانسازان شهرستان پردیس اعلام کرد: در یک سال گذشته توانستیم به ادبیاتی مشترک و کارگشا جهت استفاده از ظرفیتهای فراوان پارک پردیس به عنوان بزرگترین پارک فناوری کشور و منطقه غرب آسیا برسیم که منجر به عقد این تفاهمنامه شد.
اقتداری به ظرفیتهای این حوزه در شهر پردیس اشاره کرد و افزود: بالغ بر چهار هزار واحد تولیدی مستقر در پردیس عضو اتحادیه درودگران و مبلمانسازان هستند که به عنوان بزرگترین اتحادیه صنعتی شهر پردیس، فعالیت میکند.
رئیس اتحادیه درودگران و مبلمانسازان بیان کرد: ظرفیت اشتغالزایی این حوزه حدود ۹ درصد اشتغالزایی کشور است. صنعت خودرو نیز در حدود همین مقدار ظرفیت اشتغالزایی در کشور دارد. از موارد دیگر این حوزه اهمیت این موضوع در حوزه صنایع دستی است؛ که از اولویتهای اشتغالزایی منطقهای است.
وی ادامه داد: نیازهای اصلی این حوزه شامل مواردی چون مواد اولیه، خط تولید، فروش و بستهبندی و ارسال است که ورود نوآوری به چرخه فعالیت این حوزه میتواند باعث ایجاد تحول شده و کمک فراوانی در راستای شعار امسال در جهت رفع موانع تولید و موانعزدایی ایفا کند.
در این مراسم «سجاد عباسی فشمی» دبیر نمایشگاه اینوتکس از تاثیر نگاه نوآورانه داشتن نسبت به موضوعات کشور توسط اجزای مختلف از جمله صاحبان صنایع، سرمایهگذاران، شرکتهای حقوقی در خصوص نوآوری منطقهای و توسعه مناطق نوآوری گفت و اضافه کرد: همانطور که از عنوان اکوسیستم یا زیستبوم مشخص است، همه این بازیگران این حوزه از هم تاثیر میگیرند و میتوانند باعث توسعه و رشد موضوعات یا منطقه نوآورانه شوند.
وی افزود: یکی از فعالیتهایی که در نمایشگاه اینوتکس در جهت همرسانی عرضه و تقاضای فناورانه انجام میشود برگزاری رویدادهای نیاز محور (ریورس پیچ) است، که هر ساله با همکاری شبکه فنبازار ملی ایران برگزار میشود.
وی خاطرنشان کرد: در دورههای گذشته نمایشگاه اینوتکس رویدادهای نیاز محور در حوزههای خودروسازی و بانک با همکاری شبکه فنبازار ملی ایران برگزار شد که نتایج خوبی در جهت همرسانی عرضه و تقاضا فناورانه در صنایع کشور در پی داشت. این رویدادها سهم پررنگی از ۱۸ میلیارد تومان سرمایهگذاری انجام شده در اینوتکس را داشتند.
امسال رویداد ارائه نیازهای درودگری و مبلمانسازی در نمایشگاه اینوتکس با همکاری شبکه فنبازار ملی ایران و کارگزاران این شبکه برگزار میشود و صاحبان صنایع با حضور در این رویداد نیازهای فناورانه خود را در اختیار اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور جهت رفع آنها قرار میدهند تا همکاریهای مشترک بین صاحبان نیاز و رفع کنندگان نیاز ایجاد شود.

برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰