همکاری دارویی ایران و چین یک توافق برد-برد است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، محمود نجفی عرب، اظهار داشت: بیش از ١٠ سال است که شعارهای اقتصادی برای سال انتخاب میشود اما در حرکتهای اقتصادی با کندی مواجه هستیم. مقام معظم رهبری همواره تلاش کردهاند که اقتصاد را که موتور محرکه کشور
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری مهر، محمود نجفی عرب، اظهار داشت: بیش از ١٠ سال است که شعارهای اقتصادی برای سال انتخاب میشود اما در حرکتهای اقتصادی با کندی مواجه هستیم. مقام معظم رهبری همواره تلاش کردهاند که اقتصاد را که موتور محرکه کشور است به حرکت در بیاورند، بوروکراسی اداری باعث بروز چالشهایی میشود و در توسعه فضای کسب و کار با موانعی مواجه میشویم.
وی افزود: ما آئین نامه و مقررات کم نداریم و دستگاههای اجرایی طوری تنظیم شدهاند که هر چه تلاش میکنیم بیشتر گرفتار میشویم و دستگاههای قانونگذار به این موضوع رسیدهاند و ما با موانع بسیاری در فضای کسب و کار رو به رو هستیم و به رغم باور سران قوا اما همچنان موانع تولید در کشور وجود دارد.
توافق برد- برد ایران و چین در حوزه دارو
نجفی درباره تأثیر سند همکاری ایران و چین بر صنعت داروسازی تصریح کرد: یکی از بندهای توافق ایران و چین، حوزه سلامت است؛ در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پتانسیلهای خوبی موجود است و نخستین جلسه نیز امروز برگزار میشود.
وی ادامه داد: با چین به صورت برد-برد میتوانیم در حوزه دارو کار کنیم، زیرا بسیاری از مواد اولیه، اینترمدیتها و ماشینآلات تولید دارو و مواد بایوتک در چین تولید و صادر میشود. همکاری با چین برای تولید مواد شیمیایی حوزه دارو میتواند منجر به بهبود وضعیت تولید داخلی و توسعه صادرات دارو شود.
نجفی با بیان اینکه ما با تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی به صنعت دارو مخالف هستیم، گفت: دولت به رغم شعارهایی که میدهد در عمل در عرصه تصمیمگیری به بخش خصوصی توجهی ندارد و ما پیش از این بارها نسبت به مشکلات ارز ۴۲۰۰ تومانی اشاره کرده بودیم.
وی بیان کرد: موضوع IRC در سال گذشته مطرح شد و هزینههای بسیاری به شرکتهای داروسازی تحمیل شد و ما اکنون عقب گرد داریم و عزمی برای رفع موانع تولید و کسب کار جزم نیست.
عضو هیأت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران ادامه داد: ما در IRC مصوبه کمیسیون اجتماعی دولت و ستاد تسهیلات در تولید را داریم اما این مصوبات اجرایی نمیشود و به جای تسهیل در تولید و بازار درگیر تشکیل ستاد و کمیته و…، هستیم و مشکلات بسیاری در صادرات دارو وجود دارد و به رغم پیگیریها و برگزاری جلسات حتی با معاون اول ریاست جمهوری هنوز مشکلات بسیاری در تولید و صادرات داریم.
نجفی اظهار کرد: هیچ جای دنیا یک سازمان مسئولیت قیمت گذاری، کیفیت، کمیت و تأمین را به عهده داشته باشد و هیچ جای دنیا وزارت بهداشت مسئول مصرف، قیمتگذاری، تولید و نظارت در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی نیست و همه جای دنیا سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت نقش رگولاتوری و نظارت کننده دارند.
عضو هیأت مدیره سندیکای صاحبان صنایع داروی انسانی اظهار کرد: تولید ماده اولیه یک چالش و تولید واکسن دو مقوله جدا هستند و ظرفیت تولید و تأمین ماده اولیه محدود بود و بسیاری از کشور به سمت خرید و تولید رفتند و ما پیشنهاد دادیم که جلساتی با سندیکاهای تولید کننده در حوزههای مختلف از ماده اولیه گرفته تا دارو و واکسن برگزار شود تا بتوانیم زودتر در واکسن به نتیجه برسیم.
نجفی گفت: در تولید مشترک با روسیه انتظار داشتیم که درباره انتخاب شرکت تولید کننده در ایران با سندیکای دارویی مشورت میشد اما این اتفاق نیفتاد و شرکت فعال در حوزه بیوتکنولوژی ایران در روسیه از طرف ایران دعوت نشد و طرف روسی از شرکت ایرانی دعوت به حضور در جلسات کرد و سندیکا آماده همکاری با شرکتی بوده که قرارداد تولید واکسن اسپوتنیک وی در ایران را با روسیه منعقد کرده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰