قاچاق کالا مهمترین مانع تولید و سرمایه گذاری است
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا سرهنگ علیرضا مرزبانی روز دوشنبه در نشست با ماموستایان و معتمدین مرزنشین بانه اظهار داشت: موانع تولید و سرمایه گذاری باعث شده که اقتصاد شکننده و چالشی در کشور شکل بگیرد که باید با موانع تولید براساس منویات مقام
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از ایرنا سرهنگ علیرضا مرزبانی روز دوشنبه در نشست با ماموستایان و معتمدین مرزنشین بانه اظهار داشت: موانع تولید و سرمایه گذاری باعث شده که اقتصاد شکننده و چالشی در کشور شکل بگیرد که باید با موانع تولید براساس منویات مقام معظم رهبری عمل شود.
وی با اشاره به نقش تهاجم فرهنگی در جامعه افزود: بسیاری از آسیب های اجتماعی، مشکلات اقتصادی کشور و بی توجهی به آموزه های دینی ناشی از تهاجم فرهنگی است که دشمن به لایه های درونی جامعه وارد شده و اقتصاد کشور را نیز هدف قرار داد.
سرهنگ مرزبانی گفت: ریشه بخشی از مشکلات اقتصادی در تغییر در سبک زندگی است که این ناشی از تاثیر تهاجم فرهنگی دشمن و نتیجه توطئه دشمنان اسلام است و بخشی از کالاهای که از مرزها به صورت قاچاق وارد کشور می شود با تفکر، برنامه ریزی و سازماندهی شده وارد می شود.
فرمانده مرزبانی کردستان با بیان اینکه به دلیل اینکه بخشی از جامعه با توطئه های دشمن آشنایی ندارند ناآگاهانه به اقتصاد کشور ضربه می زنند اظهار داشت: پیش بینی می شود که امسال با کاهش تولید دام مواجه می شویم چراکه بخشی از دام مولد از کشور خارج شده و کشور را با چالش مواجه کرده است.
سرهنگ مرزبانی یادآور شد: باید همه جامعه از مزایای مرزی بهره مند شوند و ساز وکار برای بهره مندی از این مزایا و بسترهای صادرات فراهم شود.
وی یکی از موانع اقتصاد پایدار را قاچاق کالا عنوان کرد و افزود: ملاک عمل ما در برخورد با قاچاقچیان قانون است و بر اساس قانون اگر کسی در نقطه صفر مرزی به اخطارهای مامور مرزی توجه نکرد مامور مرزی اجازه دارند با آن برخورد کنند.
وی در بخش دیگر از سخنانش به نقش روحانیون در جامعه اشاره کرد و گفت: در کشور ما که حکومت، قانون و تعاملات بر مبنای اسلام است روحانیون مهمترین قشر تاثیر گذار جامعه محسوب می شود که در ۴۰ سال گذشته علمای دینی نقش خود را به خوبی ایفا کردند و با حضور روحانیون مشکلات اجتماعی کمتر شد.
بهره مندی چهار هزار نفر از مزایای کارت های پیله وری
فرماندار شهرستان بانه نیز با اشاره به ادامه روند واردات ۱۰۰ قلم کالا در راستای ساماندهی مبادلات مرزی در مرز سیرانبند بانه گفت: چهار هزار مرزنشین بانه از مزایای کارت های پیله وری بهره مند شدند.
اسماعیل رستم پور افزود: امنیت و آرامش در مرز نشان از همراهی و تعامل مردم با نظام است و این همراهی و تعامل از ابتدای انقلاب تاکنون در این منطقه حفظ شده است.
وی با اشاره به ۸۵ کیلومتر مرز مشترک بانه با اقلیم کردستان عراق اظهار داشت: تجارت مرزی از قدیم ایام در این شهر رواج داشته و اکثر مردم نیز بخشی از معیشت خود را از مرزها تامین می کنند.
رستم پور گفت: شهرستان بانه ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد به علت شرایط اقلیمی جمعیت روستای شهرستان نسبت به دیگر شهرها کمتر است که این موضوع مشکلات را به وجود آورده است.
روحانیون سفیران نظام در روستاها هستند
امام جمعه روستا ابولحسن هم گفت: روحانیون در راستای آگاهی بخشی به جامعه نقش مهمی دارند و به عنوان سفیر نظام در روستاها به در باره مسائل گوناگون اطلاع رسانی می کنند.
ماموستا رحیم عباسی افزود: روستانشینان بانه قاچاقچی نیست و اقلام ممنوعه توسط قاچاقچیان بزرگ و افراد غیر بومی وارد می شود و معمولا در روستاها افرادی هستند و در روستاهای مرزی افرادی ناشناس اقلام ممنوعه را وارد می کنند.
وی اظهار داشت: مردم و روحانیون شهرستان بانه از اول انقلاب تاکنون با نظام همراه و همگام بودند و در راستای تحقق آرمان های انقلاب فعالیت کردند.
ماموستا عباسی مهمترین راه حل مشکلات مرز نشینان را بازگشایی بازارچه های موقت مرزی عنوان کرد، گفت: کشاورزی در بانه بانه به دلیل کوهستانی بودن منطقه و کمبود زمین درآمد زیادی ندارد تنها راه تامین معیشت مرزنشینان بهره گیری از مزایای مرزی است که به واسطه بسته بودن مرزهای موقت از این مزایا محروم شدند.
شهرستان مرزی بانه با ۱۵۸ هزار نفر جمعیت در ۲۷۰ کیلومتری غرب سنندج مرکز استان واقع شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰