پذیرش بیش از ۱۱۷ هزار پرونده در سامانه طلاق طی سال ۹۹
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، فاطمه رضوان مدنی در فایل صوتی افزود: توسعه سامانه طلاق یا تصمیم از ۲۴ استان به کل کشور با افزایش هفت مرکز استان جدید و همچنین از مرکز استان به شهرستانهای بالای پنجاه هزار نفر جمعیت
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، فاطمه رضوان مدنی در فایل صوتی افزود: توسعه سامانه طلاق یا تصمیم از ۲۴ استان به کل کشور با افزایش هفت مرکز استان جدید و همچنین از مرکز استان به شهرستانهای بالای پنجاه هزار نفر جمعیت از اقدامات دفتر مشاوره بهزیستی در سال گذشته بود که اکنون در ۳۲۷ شهرستان، این سامانه فعال است.
وی خاطرنشان کرد: میزان توسعه مراکز ارزیابی روانی و اجتماعی و مراکز مشاوره جهت کاهش میزان پشت نوبتی، افزایش اعتماد به بخشهای غیردولتی، گسترش خدمات رسانی به زوجین و تسهیل دسترسی از طریق ۲۴ هزار و ۳۰۹ مرکز که ۳۰۰ درصد افزایش در سال ۹۹ نسبت به سالهای قبل داشته و برگزاری ۱۶۲ دوره آموزشی استانی و کشوری و پوشش صد در صدی سامانه تصمیم در کل کشور از اقدامات مثبت دفتر مشاوره و امور روانشناختی بوده است.
بیش از دو میلیون تماس با تلفن ۱۴۸۰
سرپرست مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور گفت: این مرکز با داشتن چهار دفتر تخصصی، فعالیتهای خود را در محورهای مشاوره امور روانشناختی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، پیشگیری و درمان اعتیاد و پیشگیری از معلولیتها به گروههای هدف خود ارائه میدهد که اهم آنها در سال گذشته در دفتر مشاوره و امور روانشناختی، ارائه خدمات مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ با هدف ارتقای سطح سلامت و بهداشت روان آحاد جامعه، کاهش آسیبهای فردی، خانوادگی و اجتماعی هستند.
رضوانی خاطرنشان کرد: کارشناسان این خط که ۴۶۰ مشاور با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های مشاوره و روانشناختی بودند، در کل کشور به بیش از دو میلیون تماس تلفنی پاسخ دادند.
تدوین اطلس آسیبهای اجتماعی ایران
سرپرست مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه از دفاتر دیگری که در مرکز توسعه پیشگیری از اقدامات انجام دادند، دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است، گفت: فعالیت رصد آسیبهای اجتماعی و عوامل تعیینکننده آن از سال ۹۰ در دستور کار این دفتر قرار گرفت.
رضوانی یادآور شد: در سال ۹۹ دومین پیمایش رصد آسیبهای اجتماعی و عوامل تعیین کننده آن با حجم نمونه ۶۲ هزار و ۵۰۰ نفر انجام شد و اطلس آسیبهای اجتماعی در سال ۹۹ تدوین گردید.
وی اظهار داشت: این دفتر در سال جاری اقدام به تهیه گزارش های راهبردی و بسته های سیاستی رصد آسیب های اجتماعی، تحلیل داده های سامانه صدای مشاور ۱۴۸۰، راهاندازی دبیرخانه عالی استانی رصد آسیب های اجتماعی و انجام اولین برآورد ملی جمعیتهای پنهان با حجم نمونه ۶۵ هزار و ۸۰۰ نفر کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰