آنچه امروز اهمیت دارد حمایت همهجانبه از تولید و بهبود فضای کسبوکار است
حجتالاسلام روحانی روز گذشته (یکشنبه ۱۵ فروردین) در جلسه ستاد هماهنگی دولت درباره اقدامات و برنامههای پیشنهادی برای تحقق شعار «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» گفت: شعار امسال تداوم شعار سالهای اخیر است و پیام ثبات و استمرار نگاه حمایت از تولید در سیاستهای کشور را دارد. آنچه امروز بیش از همه اهمیت دارد حمایت همهجانبه از
حجتالاسلام روحانی روز گذشته (یکشنبه ۱۵ فروردین) در جلسه ستاد هماهنگی دولت درباره اقدامات و برنامههای پیشنهادی برای تحقق شعار «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» گفت: شعار امسال تداوم شعار سالهای اخیر است و پیام ثبات و استمرار نگاه حمایت از تولید در سیاستهای کشور را دارد. آنچه امروز بیش از همه اهمیت دارد حمایت همهجانبه از تقویت تولید و بهبود فضای کسبوکار است که به همکاری و همافزایی همه دستگاههای ذیربط و قوا بستگی دارد.
رئیسجمهور با بیان اینکه رفع موانع و پشتیبانی از تولید نیازمند اقدامات عینی و عملی است و نباید صرفاً در مقام سخن و حرف محصور بماند، اظهار داشت: برنامهریزیها و اقدامات برای رفع موانع تولید باید با سرعت و خارج از روال پیچیده و زمانبر بوروکراتیک و دیوان سالارانه انجام شود و هماهنگی دستگاههای اجرایی و نظارتی باید بر جرئت و جسارت مدیران برای رفع موانع بیفزاید.
روحانی با بیان اینکه برای تحقق شعار سال باید سخن فعالان اقتصادی بخش خصوصی را شنید و موانع سیاسی و حقوقی را از سر راه برداشت و از سرمایهگذاری بخش خصوصی حمایت قانونی کرد، افزود: رفع تحریمها، ارتقا و تعمیق عملیات بازار باز، ارتقای شفافیت و مبارزه با پولشویی، اعطای اختیارات از سوی وزارتخانهها به استانها در راستای ارتقای تمرکز و واقعبینی برای هموار کردن مسیر تولید ازجمله برنامههای دولت برای تحقق شعار سال ۱۴۰۰ است.
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت در سال گذشته با وجود همه تنگناها درخشش و نقشآفرینی خوبی در زمینه جهش تولید داشت، طرح «هر پنجشنبه افتتاح» را نماد عینی جدیت و حرکت دولت در راستای جهش تولید برشمرد و اظهار داشت: امسال نیز دولت با تمام توان در زمینه برداشته شدن موانع برای فعالان بخش تولید تلاش خواهد کرد.
روحانی تصریح کرد: شعار سال ۱۴۰۰ با تقویت آموزش و پژوهش در واحدهای صنعتی و تولیدی، مراکز تحقیق و توسعه و پشتیبانی هر چه بیشتر از شرکتهای دانشبنیان محقق خواهد شد و در سال ۱۴۰۰ باید موانع زیرساختی تولید در کشور حل شود و واحدهای صنعتی به سمت استفاده بیشازپیش از دانش و فناوریهای نوین، حرکت کنند.
در این جلسه همچنین گزارش دستگاههای مرتبط درخصوص برنامهریزی و اقدامات انجامگرفته برای ساماندهی و ثبات بازار کالاهای ضروری و اقلام خوراکی و توزیع و تثبیت قیمت آن ارائه شد.
رئیسجمهور با تأکید بر لزوم برنامهریزی برای مدیریت و کنترل زنجیره تولید، تأمین و توزیع کالاهای ضروری مردم با همکاری اصناف، تولیدکنندگان و بازرگانان گفت: برنامهریزیها برای مدیریت بازار نباید مقطعی و کوتاهمدت باشد بلکه باید تنظیم بازار تا پایان سال را در نظر داشته باشد.
روحانی با اشاره به برخی انتظارات کاذب و التهابات ساختگی در بازار عرضه کالا از دستگاههای تبلیغاتی کشور خواست برای مقابله با این پدیده با جدیت و حساسیت در اطلاعرسانی دقیق و به موقع عمل کنند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰