نامگذاری سال جاری انگیزه مضاعفی برای بخش خصوصی ایجاد کرد
علی محبان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها اشاره کرد و تولید را نقطه مکمل توسعه اقتصادی دانست. وی ادامه داد: در کنار تولید، رفع موانع و پشتیبانی ها سبب امیدواری و انگیزه
علی محبان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به نامگذاری سال جاری از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به نام تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها اشاره کرد و تولید را نقطه مکمل توسعه اقتصادی دانست.
وی ادامه داد: در کنار تولید، رفع موانع و پشتیبانی ها سبب امیدواری و انگیزه حوزه تولید می شود که این مهم با شعار سال رهبری ریل گذاری شد.
وی با بیان اینکه تولید یکی از کسب وکارهای پردغدغه است، اظهار داشت: با توجه به نوسانات ارز و تحریم ها، تولید بیش از پیش با مشکل مواجه شده اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی با انتخاب شعار سال راه برای تحقق این مهم هموار می شود.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان با بیان اینکه قبل از واژه تولید باید مقوله کارشناسی و مشاوره جدی دیده شود، اظهار داشت: تولید حوزه های مختلفی دارد از این رو باید با برنامه ریزی دقیق و تخصصی در این زمینه ورود کرد.
وی اظهار داشت: کلیدواژه های شعار سال مقام معظم رهبری باید تشریح شود تا تولید کنندگان دچار سردرگمی نشوند.
وی به کلیدواژه پشتیبانی در شعار سال رهبری اشاره کرد و افزود: پشتیبانی ها باید توسط چه کسانی، چه دستگاهی، به چه شکل و در چه سطح توانی انجام شود.
وی ادامه داد: در فاز موانع زدایی ها باید موانع را بشناسیم و کارشناسی شده عمل کنیم تا شاهد تحقق واقعی شعار سال معظم له باشیم.
محبان با بیان اینکه کارگروه های رفع موانع تولید در سال گذشته بازخورد خوبی داشته است، اظهار داشت: پشتیبانی و حمایت به این مهم یک رنگ و بوی جدیدی داده است.
وی رونق تولید را بهبود محل کسب و کار عنوان کرد و تولید بدون کارشناسی را سم مهلکی بر اقتصاد کشور دانست.
وی به ضرر و زیان کشاورزان در زمینه تولید محصولات کشاورزی بویژه پیاز اشاره کرد و گفت: این نوع تولید نتیجه نبود برنامه ریزی و کارشناسی است.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان افزود: منظور رهبر معظم انقلاب اسلامی از تولید، تولید با پشتوانه و کارشناسی شده است.
وی ادامه داد: تولیدهای بدون پشتوانه و کارشناسی نباید به سمت پشتیبانی و رفع موانع حرکت کنند چرا که سبب هدر رفت سرمایه های کشور می شود.
وی تولید مازاد بر نیاز را نیازمند پشتیبانی های حوزه صادرات دانست و گفت: صادرات زمانی رخ می دهد که مانعی سر راه نباشد.
محبان یکی از استراتژی های اتاق بازرگانی را بهبود محیط کسب وکار عنوان کرد و این مهم را در گرو حوزه تولید برشمرد و افزود: این موضوع را هدفمند پیش می بریم.
وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی تمام تلاش خود را برای تحقق شعار سال رهبری انجام می دهد، گفت: رصد بازارهای کشورهای خارجی برای فراهم کردن صادرات محصولات منطقه، ارایه آموزش های تخصصی در حوزه تولید و بهبود کسب و کار، شکوفایی ظرفیت های بالقوه و ارایه مشاوره های سرمایه گذاری از جمله برنامه های اتاق بازرگانی جنوب کرمان برای تحقق شعار سال هستند.
وی افزود: تولید بر اساس تقاضای بازار باید هدف گذاری شود تا شاهد ضرر و زیان نشود از این رو باید دیپلماسی اقتصادی نیز تقویت شود.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان بر تولید برتر تاکید کرد و گفت: توقع از ایرانی تولید محصولات با کیفیت بوده لذا حمایت از تولید، منظورهمان تولید برتر است چون مردم لایق بهترین تولیدات هستند.
وی به شعار رونق تولید رهبری طی سال گذشته اشاره کرد و گفت: سال گذشته تا حدی رونق داشتیم ولی این میزان مطلوب نبود از این رو باید با تلاش و پشتیبانی و مانع زدایی زمینه شکوفایی کشور را فراهم کنیم.
محبان بر ایجاد کارگروه تخصصی سرمایه گذاری تاکید کرد و گفت: با ایجاد این کارگروه مقوله تولید باید کارشناسی و صلاحیت فرد سرمایه گذار مشخص شود تا شاهد تولید ارزشمند باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از برنامه های مهم کاری اتاق بازرگانی تسهیل گری است، از تشکیل کمیسیون های تخصصی بانک، بیمه، صنایع و معادن، گردشگری و غیره در راستای تسهیل گری برای سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال خبر داد.
وی اظهار داشت: نامءداری سال جاری کمک بسیار بزرگی برای تسهیل گری اتاق بازرگانی در زمینه حمایت از سرمایه گذاران دارد.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان از مسئولان درخواست کرد تا در واگذاری زمین، پرداخت تسهیلات و اخذ مجوز به سرمایه گذران پشتیبانی های لازم را انجام دهند.
وی از راه اندازی کارگاه فراوری خرما پس از ۱۰ سال در شهرک صنعتی جیرفت خبر داد و گفت: این کارگاه غیرفعال بود اما با ورود بخش خصوصی زنجیره صادرات به بخش تولید رسیده است.
محبان آموزش را لازمه تولید دانست و از راه اندازی مرکز آموزش مهارت های خرد خانگی جنوب کرمان با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمان طی سال جاری خبر داد.
وی افزود: راه اندازی این مرکز در راستای تحقق شعار سال بوده و در گام اول مددجویان بهزیستی و کمیته امداد برنامه ریزی و در گام های بعدی فارغ التحصیلان هنرستان هاست.
مدیر اجرایی اتاق بازرگانی جنوب کرمان بر هدف گذاری تولید بر اساس آموزش های تخصصی، توانمند سازی، اجرا و بهره وری تاکید کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰