تاریخ انتشار : یکشنبه 1 فروردین 1400 - 11:14
کد خبر : 100986

سنگ‌اندازی بوروکراسی اداری در مسیر تولید/ ۴۰مجوز برای راه‌اندازی یک کارگاه تولیدی نیاز است

سنگ‌اندازی بوروکراسی اداری در مسیر تولید/ ۴۰مجوز برای راه‌اندازی یک کارگاه تولیدی نیاز است

– اخبار استانها – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از   گناباد، روز گذشته همزمان با سال تحویل بود که مقام معظم رهبری در سخنانی به مباحث و اهمیت تولید پرداختند و سال ۱۴۰۰ را به نام « تولید، پشتیبانی‌ها،مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند. این

– اخبار استانها –

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرگزاری تسنیم از   گناباد، روز گذشته همزمان با سال تحویل بود که مقام معظم رهبری در سخنانی به مباحث و اهمیت تولید پرداختند و سال ۱۴۰۰ را به نام « تولید، پشتیبانی‌ها،مانع‌زدایی‌ها» نامگذاری کردند.

این مسئله بیانگر این است که همچنان در دیدگاه و رویکرد مقام معظم رهبری مسئله تولید و اشتغال دارای جایگاه بسیار والایی است و در واقع کلید توسعه کشور از این مسیر عبور می‌کند.

تجربه تاریخی نیز بیانگر این است که مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر به ویژه در حوزه انتخاب شعار سال مسئله تولید را به عنوان مبنا انتخاب کرده‌اند و اینک باید اهتمامی مضاعف نسبت به این مسئله داشت.

در این میان واحدهای تولیدی و کارگاه‌ها و شهرک‌های صنعتی دارای نقش بارزی هستند و می‌توان با برطرف کردن معضلات آنها نسبت به آینده اشتغال و تولید امیدواری بیشتری داشت.

در همین راستا سری به مرکز تولید اصلی در شهرستان گناباد زده‌ایم، شهرک صنعتی گناباد قلب تپنده تولید در این شهرستان که بیش از ۴ هزار نفر در این مجموعه در حال تولید هستند.

ضرورت حذف قوانین زائد بر سر راه تولید در مجلس/دولت بخشنامه دست‌وپا گیر صادر نکند پشتیبانی از واحدهای تولیدی در صورت تامین مواد اولیه محقق می‌شود نظارت بر تولید،کشتار و توزیع مرغ در ایلام تشدید می‌شود

یکی از کارخانه‌داران حوزه سنگ در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: صادرات قفل کار ما است و اگر صادرات صورت نگیرد نمی‌توان به کار ادامه داد زیرا داخل تا حدی اشباع شده و مسئولین باید در این حوزه اقدامات جدی صورت دهند.

وی ادامه داد: قوانین در حوزه صادرات سخت است و برای تولیدکننده در شهرستان مانع ایجاد می‌کند و باید برای تولیدکنندگانی که در شهرهای محروم دست به تولید زده‌اند قدم‌های محکمی برداشته شود.

به سراغ یکی دیگر از تولیدکنندگان می‌رویم که این تولید کننده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: مانع اصلی در حوزه تولید بروکراسی سخت اداری در کشور است.

وی ادامه داد: برای راه اندازی یک مجموعه باید بیش از ۴۰ مجوز از حوزه‌ها و دستگاه‌های مختلف بگیرد که این امر می‌تواند زمان‌بندی یک سرمایه‌گذار برای تولید را برهم بزند.

این تولیدکننده عنوان داشت: جایی که یک تولیدکننده باید در کمترین زمان به خط تولید برسد و کار کند در پیچ و خم این مجوزها خسته می‌شود و مواردی را می‌شناسم که از تولید صرف نظر کرده و به کارهای دلالی رفته‌اند.

یک تولید کننده دیگر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم بیان کرد: هزینه‌های نیرو برای سیستم تولید به همراه دیگر موارد زیاد است و اگر پشتیبانی می‌خواهد صورت گیرد باید در این حوزه باشد.

وی ادامه داد: در ابتدای سال مبلغ حقوق کارگر را بالا می برند که البته در شرایط امروز مبلغ ناچیزی است اما این موضوع بیمه را هم با سایر موارد بالا می‌برد به صورتی که در سال ۱۴۰۰ یک نیروی کارگری برای تولید کننده ۵ میلیون تومان حقوق و دستمرد به همراه بیمه دارد.

این تولید کننده تصریح کرد: دولت در قسمت هایی مانند بیمه می‌تواند از تولیدکننده پشتیبانی کند و در سایر موارد این چنینی از سویی در شرایط سخت در حال تولید هستیم باز مالیات هم فشار می‌آورد که معافیت‌ها یا تخفیف‌ها می‌تواند بهترین پشتیبانی از تولید باشد.

احصاء مشکلات واحدهای تولیدی

حامد قربانی؛ فرماندار گناباد نیز در زمینه مشکلات تولیدکنندگان شهرستان اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال نیز در امتداد شعارهای سال پیشین از سوی مقام معظم رهبری در حوزه تولید تمرکز شده است، اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم را صورت خواهیم داد.

فرماندار گناباد با اشاره به اینکه درصدد هستیم در کمترین زمان ممکن براساس اقتضائات سال ۱۴۰۰ کارگروه رفع موانع را در شهرستان تشکیل دهیم افزود: موانع و مشکلات را در سال ۹۹ احصا کرده‌ایم و تلاش داریم در سال جدید این موانع را در سریع‌ترین زمان ممکن از میان برداریم.

وی با اشاره به گلایه برخی تولیدکنندگان شهرستان در مورد بوروکراسی عریض و طویل اداری خاطرنشان کرد: آنچه در حوزه شهرستان مربوط به ما بوده تلاش شده تا در اسرع وقت برطرف شود اما گاهی ناچار هستیم در مورد برخی واحدهای خاص و یا مشکلات ویژه با استان و یا در سطح ملی مکاتبه داشته باشیم که قاعدتاً زمان‌بر است.

فرماندار شهرستان گناباد عنوان کرد: تعدادی از واحدهای ما با رفع موانع تولید مجدد به چرخه بازگشته‌اند و تلاش داریم معضل بیمه و مالیات را نیز در چارچوب سازوکارهای اداری موجود برطرف کنیم تا هیچ واحد تولیدی دچار تعطیلی نشود.

با توجه به رویکرد مسئولان و همچنین گلایه‌های تولیدکنندگان شهرستان به‌نظر می‌رسد باید زمینه مناسبی برای هم‌اندیشی میان این دو قشر فراهم شود؛ به نظر می‌رسد دور یک میز نشستن تولیدکنندگان و مسئولان شهرستان می‌تواند بسیاری از موانع را برطرف کند.

از سوی دیگر اگر در مقام عمل فعل رفع موانع تولید در شهرستان براساس احصا مشکلات پیاده سازی شود می‌توان به آینده تولید و اشتغال در شهرستان امیدی دوچندان داشت.

ثبت نام در مجمع

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

مساجد