کشف پنج انبار احتکار پوشک در شهرستان درگز

به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خلیل اله برزنونی در گفتگو با صبح توس؛ ضمن اعلام خبر کشف چند انبار احتکار پوشک در شهرستان اظهار داشت: خوشبختانه به کمک گزارش های مردمی، کنترل و نظارت نامحسوس بازرسان اتاق اصناف و همراهی
به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خلیل اله برزنونی در گفتگو با صبح توس؛ ضمن اعلام خبر کشف چند انبار احتکار پوشک در شهرستان اظهار داشت: خوشبختانه به کمک گزارش های مردمی، کنترل و نظارت نامحسوس بازرسان اتاق اصناف و همراهی و تلاش مامورین انتظامی، چهار انبار احتکار پوشک بچه در شهرستان کشف شد.
وی افزود: به دنبال تشدید بازرسی ها و با پیگیری مجدانه اداره صنعت، معدن و تجارت، پنجمین انبار احتکار پوشک نیز کشف و مورد پلمپ قرار گرفت؛ تمامی پنج انبار یاد شده متعلق به یکی از فروشندگان لوازم پلاستیکی در سطح شهرستان هستند.

دادستان عمومی و انقلاب درگز عنوان کرد: مجموع کالاهای مکشوفه بیش از ده هزار بسته بوده و ارزش تقریبی آنها بیش از پنج میلیارد ریال است.

برزنونی ضمن درخواست از مردم برای شناسایی محتکران و اخلالگران اقتصادی گفت: محتکران باید بدانند که اقدام آنها در احتکار کالاهای ضروری و مایحتاج عمومی مردم، برخورد قاطع دستگاه قضایی را به دنبال خواهد داشت.
وی در پاسخ به شایعات برخی افراد در فضای مجازی مبنی بر معدوم سازی پوشک های کشف شده تاکید کرد: کالاهای مکشوفه در حال حاضر جهت سیر مراحل قانونی به انبار منتقل شده اند و وضعیت آنها پس از حضور قاضی تعزیرات استان در دادگستری شهرستان، مشخص خواهد شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰