۳۰ درصد سهم اشتغال استان کرمان در پروژه های اقتصاد مقاومتی تعریف شده است
دکتر”علی زینی وند” امروز ۲۹ فروردین ماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان بر لزوم داشتن برنامه عملیاتی در همه حوزه ها تاکید کرد و افزود: نباید جزیره ای عمل کنیم و کارها باید با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند. وی با اشاره به سند سازگاری با کم آبی استان اظهار کرد: یکی
دکتر”علی زینی وند” امروز ۲۹ فروردین ماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان بر لزوم داشتن برنامه عملیاتی در همه حوزه ها تاکید کرد و افزود: نباید جزیره ای عمل کنیم و کارها باید با یکدیگر هم پوشانی داشته باشند.
وی با اشاره به سند سازگاری با کم آبی استان اظهار کرد: یکی از محورهای اجرای سند سازگاری با کم آبی، آبیاری نوین است و تجربه بسیار خوبی در آبیاری تحت فشار داشتیم.
استاندار کرمان افزود: در واقع افزایش سهم خدمات و صنعت و معدن را داریم برجسته می کنیم و اگر در استان این اتفاق نیفتد ما نمی توانیم مسائل کشاورزی را با توجه به بحران کم آبی برنامه ریزی کنیم لذا به دنبال این هستیم که سرمایه و دارایی همه کشاورزان را به وسیله مکانیزاسیون، ورود دانش و افزایش کیفیت و بهره وری آب به مزارع افزایش دهیم.
وی تاکید کرد: در سند سازگاری اگر مقرر شد که میزان برداشت آب از یک چاه را کاهش دهیم و … باید در آنجا اقناع سازی شود و البته جا انداحتن این موضوع برای کشاورز سنتی کار سختی است. بنابراین در نحوه اطلاع رسانی باید دقت کنیم، ما می خواهیم درآمد استان در حوزه کشاورزی را به مراتب ارتقا دهیم و قرار نیست بخشی که فعال است راکد کنیم بلکه باید مدیریت و صنایع فراوری آن نیز ایجاد شود.
زینی وند با اشاره به وجود سرمایه های اجتماعی، متخصص، تحصیلکرد و با انگیزه در ۷ شهرستان جنوبی استان کرمان در ادامه بر لزوم ایجاد اشتغال مخصوصا در بخش خدمات در این مناطق تاکید کرد.
وی سندهای آمایش ملی و استانی و سازگاری با کم آبی را سه سند اصلی دانست و بیان کرد: در هر دستگاه اجرایی که در اختیار ما است یک برش دستگاهی در دل این اسناد تعریف کنیم و اگر مدیری در حوزه خودش کارگروه مشخص برای برش دستگاهی این سند تعریف نکند اجرای این اسناد ابتر می ماند بنابراین دستگاه ها، خودشان حتما کارگروه اجرایی برای بخش های مختلف این اسناد تشکیل دهند.
استاندار کرمان ظرفیت توسعه آینده کشور را در توسعه شرق کشور دانست و بیان کرد: در این محور توسعه شرق که سند ۲۵ ساله ما با چین نیز روی همین محور شرق است و در آینده ترانزیت شرق می شود، اگر نتوانیم کرمان را در بطن این اسناد قرار دهیم کرمان در آینده نسبت به شهرهای اطراف بسیار عقب می ماند. بنابراین خطوط ارتباطی استان را باید گسترش دهیم.
زینی وند با بیان اینکه ۳۰ درصد سهم اشتغال استان در تعریف پروژه های اقتصاد مقاومتی و … به دست آمده است، اظهار کرد: معین های اقتصادی که برنامه عملیاتی خود را ارائه نداده اند باید برنامه های خود را اعلام کنند.
وی خطاب به معین های اقتصادی گفت: اگر در پروژه های توازن بخشی مشارکت نکنید تداوم کارتان در استان سخت می شود. همین که افکار عمومی نسبت به یک شرکت یا معدن یا کارخانه ای مقاومت داشته باشد تداوم کار سخت خواهد بود و باید تعهدات معین های اقتصادی را اعلام کنیم تا رسانه ها مطالبه گری کنند.
استاندار کرمان در ادامه به سهم بازار سرمایه در استان کرمان اشاره کرد و افزود: امیدوارم در پایان سال سهم چهار درصدی بازار سرمایه حداقل به حدود ۱۵ درصد رسیده باشد. چراکه کرمان یک استان معمولی نیست و اکنون حدود ۱۲ درصد بازار بزرگ بین المللی در اختیار شرکت های کرمانی است که باید کارآفرینان از این بازار بزرگ استفاده کنند.
وی عنوان کرد: پارک علم و فناوری در حوزه توسعه استان باید برجسته دیده شود و در همه جلسات اشتغال و توسعه ای و سرمایه گذاری استان پارک علم و فناوری باید نقش محوری داشته باشد.
زینی وند با اشاره به حوزه پیوست فرهنگی و موانع فرهنگی، اظهار کرد: در ذیل کارگروه تحقق شعار سال یک کارگروه شناسایی موانع فرهنگی در تولید و کسب و کار تشکیل شود.
وی ادامه داد: اگر موانع فرهنگی نباشد و همه رسانه ها پای کار بیایند با برنامه ریزی که کردیم در همین ۶ ماهه اول سال استان ظرفیت کلنگ زنی، سرمایه گذاری و شروع به کار تا ۳۰ هزار میلیارد تومان خارج از کشاورزی و صنعت و معادن بزرگ در استان داریم که این پروژه ها شامل بندر خشک، کارخانه پلاسمای خون، الکترود گرافیکی، لاستیک های بزرگ مقیاس و … هستند.
استاندار کرمان با بیان اینکه همه مسئولین ارشد استان پشتیبان سرمایه گذاران و کارآفرینان هستند، تصریح کرد: همه کارهای باید در چهارچوب قانون صورت گیرد.
وی تاکید کرد: پشت سر سرمایه گذاری که ظرفیت های استان را معطل کند نمی مانیم اما سرمایه گذاری که در استان شغل ایجاد و خلق ثروت کند هم ما فرش قرمز جلوی او پهن می کنیم و همه دستگاه های استان پشتیبان او هستند.
زینی وند با اشاره به حوزه گردشگری عنوان کرد: امید اصلی ما به گردشگری است و سهم بالایی در توسعه استان در بخش خدمات در نظر گرفته ایم و باید مدنظر داشت که برای ایجاد شغل در بخش خدمات به سرمایه زیادی نیاز نیست.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات کشاورزان جنوب استان نیز گفت: شرمندگی ما دردی از کشاورزان جنوب استان دوا نمی شود، بنا بود که پیازهای درجه سه با قیمت ۵۹۶ تومان خریداری شوند ولی اکنون یک روند دیگر پیش آمده و پیازها در اختیار دولت و تعاون روستایی هستند و از خراب شدن آنها باید جلوگیری کنند.
وی بیان کرد: اکنون گوجه رودبار نیز با همین مشکل روبروست که با مرز میلک در حال رایزنی هستیم تا از این مرز صادرشان کنیم.
استاندار کرمان افزود: دولت و دستگاه های دولتی هر چه در توان داشتند برای آنکه مقداری از آلام این کشاورزان کم بکنند کوتاهی نکردند و از هر روزنه ای در کشور می توانستیم در جهت کمک به کشاورزان جنوب استفاده کردیم ولی تنها راه حل این مشکل صادارت است که متاسفانه بازاریابی لازم در این خصوص در بازارهای خارج از کشور به درستی صورت نگرفته است و این تقصیر کشاورز نیست بلکه این کار در سطح دولت است که البته کارهایی در وزارت جهادکشاورزی در این زمینه در حال انجام است.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰